praznična 20. plata 2017 – z nogometom proti diskriminaciji

Mladi zmaji Zalog v sodelovanju s četrtno skupnostjo Polje in Društvom DIH Enakopravni pod mavrico, številnimi prostovoljci ter partnerji, v nedeljo, 1. oktobra 2017, na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog, pripravljamo praznično 20., družabno rekreativno prireditev PLATA 2017 – z nogometom proti diskriminaciji. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili na turnirju v malem nogometu in v metanju trojk, športnih igrah in hoji po vrvi.

Obiskali bodo lahko živo knjižnico, se zabavali z milnimi mehurčki, izdelovali origamije, ustvarjali iz rabljenih materialov, obiskali kotiček za poslikavo obraza, izdelovali kroglo presenečenja, se posladkali s palačinkami iz Timove palačinkarne in brezalkoholnimi koktejli. Prireditev bomo začinili s plesnim dvobojem sekcij šole za nastopanje BAST in sladkim presenečenjem družine mladinskih centrov Mladih zmajev ob 20. obletnici serije dogodkov Plata – Z nogometom proti diskriminaciji.

Prireditev je namenjena utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime – sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih. Dogodek je zasnovan predvsem za mlade, otroke in družine. Vstopnine ni.

Dogodek omogočajo ustanoviteljica JZ Mladi zmaji, Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino in ostali partnerji ter donatorji. Za več informacij sta vam na voljo koordinatorja v Četrtnem mladinskem centru Zalog.

Nina Centa|2022-03-16T20:47:19+01:0020.09.2017|DRUŽENJE, MLADI ZMAJI ZALOG, ŠPORT|