Pridružite se novemu projektu “Z igro v šport”!

Z IGRO V ŠPORT – ŠPORTNE DELAVNICE V MLADIH ZMAJIH BEŽIGRAD

Projekt »Z igro v šport« se bo izvajal v obliki športnih delavnic, ki bodo temeljile na spoznavanju športa skozi igro. Poleg razvijanja motoričnih sposobnosti otrok je namen tovrstnih delavnic tudi razvijanje njihovih socialnih ter komunikacijskih veščin za lažje vključevanje v družbo. Športne delavnice se bodo izvajale enkrat na teden od konca januarja do junija 2018 na območju Četrtne skupnosti Bežigrad, ter bodo namenjene otrokom med 10. in 12. letom starosti. Potekale bodo pod vodstvom atletinje in diplomirane socialne delavke Doroteje Mesarič v sodelovanju z Mladimi zmaji Bežigrad.

Število mest je omejeno, zato se prijave zbirajo dokler se te ne zapolnijo. Prispevek za celoten sklop športnih delavnic znaša 20€ na udeleženca.

prijave tukaj

Ideja za nastanek projekta »Z igro v šport« je bila zasnovana na Mestnem inkubatorju. V mesecu novembru 2017 sta Mestni inkubator organizirala zavod TiPovej! in Javni zavod Mladi zmaji, z namenom zagotovitve finančne in mentorske podpore za realizacijo idej aktivnih mladih v naši prestolnici.