posvet o dostopnosti alkohola na večernih mladinskih dogodkih

Na konstruktiven način bomo spregovorili o alkoholu pri mladih in v družbi ter skupaj poiskali pot do najprimernejših rešitev. Projektna skupina Basement, ki deluje v sklopu Mladinskega centra Črnuče in mladim omogoča pridobivanje izkušenj na področju organizacije glasbenih dogodkov, se je znašla pred dilemo pri organizaciji večernih koncertov in z njimi povezano strežbo alkohola. Zato smo namenili organizirati posvet na to temo.

15:00 – 16:30 // PREDSTAVITVE
Prisluhnili bomo organizatorju z dolgoletnimi izkušnjami pri organizaciji prireditev, na katerih strežejo alkoholne pijače, nato pa še predstavniku stroke, ki bo predstavil zakaj je alkohol nevaren in zakaj smo tako tolerantni do njegovega uživanja.

16:30 – 17.00 // ODMOR

17:00 – 19:00 // ANALIZA TVEGANJA
V sodelovanju s projektno skupino TropTNT Fakultete za socialno delo bomo izvedli analizo tveganja, s katero želimo, da se nam porodijo sveže ideje za reševanje problematike.

V družbi mladih, mladinskih delavcev, strokovnjakov s področja in tudi ljubiteljev večernih dogodkov mladinskih organizacij bomo soustvarjali stališče o morebitni prisotnosti alkohola na dogodkih, ki jih organizirajo mladi.

Udeležba je brezplačna! Se vidimo? Svojo udeležbo prosim potrdi do 26. februarja 2018 preko prijavnice: 

PRIJAVNICA

SOODLOČAJ, TVOJE MNENJE JE POMEMBNO!

V primeru dodatnih vprašanj, vam bomo z veseljem odgovorili. Kontaktirate nas lahko preko e-pošte mateja.maver@mladizmaji.si in tel. št. 051 659 028 (Mateja Maver).

DOGODEK NA FACEBOOKU

Mateja Maver|2018-02-13T07:49:34+01:0013.02.2018|DIALOG, MLADI ZMAJI ČRNUČE|