vabilo k prijavi na 2 mednarodni usposabljanji

Mladi zmaji te vabimo, da se pridružiš pri dveh projektih – usposabljanjih, v katerih smo partnerji!

1) mednarodni trening “INTERCULTURAL PILOTS”

KDAJ: 11. – 17.3. 2018 / KJE: Wiesbaden, Nemčija / ŠTEVILO OSEB: 2

Intercultural pilots je mednarodni trening za mladinske delavce in mladinske voditelje. Glavni namen treninga je razvoj mednarodnega mladinskega dela in vzpostavljanje novih temeljov za mednarodno sodelovanje.

Cilji treninga so: opremiti novo generacijo mladinskih delavcev z znanji in samozavestjo za izvajanje inovativnih, medkulturnih projektov; razvijati inovativne, kreativne in holistične projekte; raziskovati in proučevati predmetno usmerjene načine pedagoškega dela, ki bo služil kot pomoč pri implementaciji teh projektov.

Stroški nastanitve in programa so kriti v celoti, prav tako potni stroški do višine 275 eur. Rok za prijavo je 1. marec 2018 preko spodnjega obrazca.  Več informacij v podrobnem opisu projekta in urniku, ter pri Maji Majcen (051 659 029, maja.majcen@mladizmaji.si).

PRIJAVNICA

2)  mednarodni trening “STORY BUILDERS”

Tema treninga je opolnomočenje mladinskih delavcev_vk na področju oblikovanja navdihujočih osebnih in organizacijskih zgodb in ter skozi to razvoj dolgoročnih strategij organizacij, v katerih delujejo, z namenom doseganja večje finančne stabilnsoti in vidnosti v skupnosti. Potekal bo med 8. in 15. majem 2018 (vključno z dnevi na poti) na Poljskem v bližini Varšave.

Profil  udeleženca_ke:

  • mladinski_e delavci_ke (stari_e vsaj 18 let), ki jih zanima tema “storytellinga” (rabe zgodb) pri svojem delu in pri razvoju organizacij, znotraj katerih delujejo
  • mladinski delavci/člani organizacije/zaposleni, ki imajo možnost implementacije strategij “storytellinga” v svojih organizacijah po treningu
  • delovni jezik je angleščina, zato je znanje angleščine predpogoj

Stroški nastanitve in programa so kriti v celoti, prav tako potni stroški do višine 275 eur. Več informacij v podrobnem opisu projekta! Za več informacij se obrni na Majo Majcen (051 659 029, maja.majcen@mladizmaji.si)! Rok za prijavo je do petka 9. marca 2018 preko naslednje povezave:

PRIJAVNICA

Maja Majcen|2018-03-14T05:04:42+01:0028.02.2018|DELAVNICA, MEDNARODNO, MLADINSKO DELO, Nekategorizirano, TRENING|