mladi zmaji sodelujemo tudi s portalom tosemjaz.net

»Kaj lahko storiš za boljšo samopodobo? Kako si izboriti svoje mesto med vrstniki? Kako se spreminja tvoje telo? Kdaj je pravi čas za prvi spolni odnos?«

Ker je o nekaterih vprašanjih lažje pisati kot govoriti.

Se tudi tebi poraja milijon vprašanj, a ne najdeš pravih odgovorov? Poišči nasvet strokovnjaka! Obišči spletno svetovalnico za mlade tosemjaz.net, kjer lahko anonimno, hitro in brezplačno pridobiš nasvet strokovnjaka.

Strokovni nasveti za lažje odraščanje

V spletni svetovalnici na najrazličnejša vprašanja mladih odgovarjajo zdravniki, psihologi, pedagogi, sociologi in strokovnjaki z drugih področij. Več kot 70 jih je! Morda lahko odgovor na svoje vprašanje najdeš med že zapisanimi temami v bazi več kot 40.000 odgovorov strokovnjakov. Kadar koli pa lahko zastaviš tudi svoje vprašanje o tem, kar te teži in prejmeš odgovor posebej zate. Lahko prebereš tudi katerega od zanimivih in poučnih člankov, ki so jih pripravili naši strokovnjaki. Kadar si v dilemi ali stiski, ne odlašaj in zaupaj svoje vprašanje strokovnjakom.

Program za duševno zdravje mladih To sem jaz deluje pod okriljem Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Preberi več o programu. Nacionalni inštitut za javno zdravje pa smo gostili tudi na dogodku Džuskanje brez cenzure #1: Seks itd. v Mladih zmajih Bežigrad.

Urša Kaplan|2018-03-05T00:58:25+01:0005.03.2018|KOPRODUKCIJA, POVEZOVANJE|