mednarodna mladinska izmenjava »metropolis 2018 – street symbiosis«

Organizacija ARCO iz pobratenega mesta Wiesbaden organizira mladinsko izmenjavo, ki bo ob odvila med 17. in 25. junijem v Wiesbadnu v Nemčiji.

Osnovni namen izmenjave je medsebojno druženje mladih iz različnih držav in kultur ter iskanje novih načinov sodelovanje mladih z mestom. Poleg delavnic v povezavi z umetnostjo, gledališče in športom bo organiziran tudi spremljevalni program. Ko bo znan natančni program, bomo vse prijavljene o tem obvestili.

Udeleženci bodo spali v mladinskem hotelu, kjer bo tudi poskrbljeno za prehrano. Evropska komisija krije vse stroške namestitve, prehrane in organizacije ter potnih stroškov. Dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino krijejo starši udeležencev. Na izmenjavo se bomo odpravili z javnim prevozom ali letalom. Zbirno mesto za odhode in prihode sporočimo naknadno.

Za sodelovanje na izmenjavi mora mladostnik imeti vsaj osnovno znanje angleškega jezika. Prijavijo se lahko mladi med 14 in 18 letom starosti. Pred odhodom  mora imeti urejeno zdravstveno zavarovanje za tujino (evropska kartica) in veljaven osebni dokument.

DODATNE INFORMACIJE: vodja izmenjave Nejc Benčič / 051 261 513 / nejc.bencic@mladizmaji.si

PRIJAVNICA

Evelin Radulović|2018-05-12T23:35:29+02:0009.05.2018|DRUŽENJE, MEDNARODNO, ULIČNI ZMAJI|