prihaja poulični festival: biti mlad je zakon!

Bliža se konec počitnic in Mladi zmaji Bežigrad Mladinc ponovno, že tradicionalno na Zelencu, med Trebinjsko in Puhovo ulico pripravljamo poulični festival Biti Mlad je zakon!

30. in 31. 8. med 14. in 19. uro bo priložnost za spoznavanje aktivnosti različnih organizacij, ki delujejo v Ljubljani, za šport, ustvarjanje, igro in za razvajanje brbončic z dobrotami, ki jih bomo pripravili v Mladincu, s kruhom, pripravljenim z drožmi, ki ga bo predstavil Jože Senegačnik ter z okusnimi prigrizki Janeza dela. Ob tem nas bodo spremljali mladi talentirani glasbeniki in plesalci, DJ Maj Intihar, Dragan Stevanović, Jonatan Haller, Ale, plesalci iz šole za nastopanje Bast, pa zagotovo še kdo! Da zabave ne bo prehitro konec, nas bo na pofestivalskem druženju v Mladincu na Vojkovi 73, v petek, 31.8. med 19. in 21. uro z elektronskimi bobni in basi spremljal DJ, ki deluje v Basement, Luka Malnar.

Med drugim bodo z nami: Mladinski center Ulca, Mladinski center BOB, Kartologi, Sprememba.si, Ini dizajn, Ulični zmaji, Ljubljana pride, Dnevni center aktivnosti za starejše, Šola za nastopanje Bast, Bitjastovzorčasti svet Laure Ličar, Joga mali Ganeša, Cirkokrog, Z igro v šport, Roler derby Ljubljana, Knjižnica reči, Zavod Voluntariat, Muzikaviva, Živahen smeh na vseh poteh, Gumb Odpadožer, Igroteka, Javni holding Ljubljana, Capoeira Slovenija in še mnogi drugi.

Za več informacij o programu in sodelujočih si lahko prebereš na FB dogodku. Se vidmo!

Urša Kaplan|2018-08-27T02:39:13+02:0025.08.2018|DELAVNICA, DRUŽENJE, KONCERT, MLADI ZMAJI BEŽIGRAD, PROSTOVOLJSTVO, ŠPORT|