plesa in iger! 3.0

V sklopu Poletne avanture Mladih zmajev je od 20. do 25. avgusta pri Mladih zmajih Zalog potekala že tretja poletna šola Plesa in iger!, ki se je zaključila s poslovilnim dogodkom Plesa in iger fest. Ves teden smo na plesnih delavnicah, pod vodstvom Šole za nastopanje BAST, »muvali« v ritmih breakdancea in hip hopa in se preizkušali v improvizacijskih tehnikah s šolsko impro ligo ŠILA. Za dvig adrenalina smo poskrbeli z obiskom pustolovskega parka GEOSS, kjer smo z zipline-om premagovali strah pred višino, v čutnem parku pa smo poskrbeli za sprostitev in počitek po napornem dopoldnevu. Ni nam manjkalo niti ustvarjalnosti in nikoli nam ni bilo dolgčas. Z Uličnimi zmaji smo izdelali prekrasne majice, v kuhinji polnili naše želodčke na palačinka partyju, na pogovornih delavnicah smo se učili o tem kako bolje komunicirati, lovili smo proste trenutke za igranje namiznega nogometa in se ob večerih, ko smo v mladinskem centru tudi prespali, pogovarjali dolgo v noč.

Aktivni teden smo zaokrožili s Plesa in iger! festom, pri čemer nam ga je sicer zagodlo vreme, a ni bilo zato  nič manj zabavno. V prostorih Mladih zmajev Zalog smo se družili s starši, preizkusili v akrojogi, se mastili z dobrotami iz domače kuhinje, ter čudovit teden zaključili z improvizacijskim in plesnim nastopom.

So te ob branju in gledanju slik zasrbele pete? Pridruži se nam naslednje leto. Mi se že veselimo!

avtorica novice: Pia Živec
fotografije: arhiv Mladih zmajev, Pustolovski park Geoss

Marko Taljan|2018-09-04T00:57:41+02:0003.09.2018|DOGODEK, DRUŽENJE, MLADI ZMAJI ZALOG, PLESA IN IGER, POLETNA AVANTURA, ŠPORT|