božični escape room v mladincu!

Teden po Božiču. Vsi smo še vedno navdušeni nad čudovitim božičnim vzdušjem, ki preveva ozračje v tem prazničnem času. Družina, prijatelji, dobra hrana in darila so vsako leto najpomembnejši del praznične tradicije, to leto pa nekaj ni tako, kot bi moralo biti…

Si že slišal_a govorice o ljudeh, ki letos daril niso dobili? Ali pa se morda spomniš tistih sanj, v katerih te je mali škrat prosil za pomoč? “Oh, dragi avanturist, prosim pomagaj! Pridi v našo delavnico na Severnem tečaju in pomagaj razrešiti misterij, pomagaj najti odgovor na vprašanje, zakaj letos nekateri niso dobili daril!”

Ker imajo mali škratje ponavadi vedno prav, sploh če spregovorijo v sanjah, takoj spakiraš kufre in s prvim letalom odletiš na Severni tečaj. Na letališču te pobere taxi, ki te odpelje do Božičkove delavnice. Ko prispeš, opaziš odprta vrata delavnice. Vstopiš in za seboj zaslišiš glasen BOOOM…. Vrata se zaprejo. Poskusiš jih odpreti, a so zaklenjena. Ne moreš več ven. Ali pa morda lahko?

Pridi in se preizkusi v sobi pobega – Božičkovi delavnici! Lahko prideš sam_a, ali v skupini največ štirih avanturistov.

Zaradi zahtevnosti nalog naj bo vsaj en udeleženec v skupini starejši od 14 let!

Za več informacij pokliči 051 659 025 (Urša Kaplan) ali piši na: cmcbezigrad@mladizmaji.si.

PRIJAVNICA

Urša Kaplan|2018-12-17T02:32:04+01:0013.12.2018|DOGODEK, MLADI ZMAJI BEŽIGRAD|