zakaj o voditeljstvu?

Ksenija Špiler Božič prihaja 2. aprila 2019 v mladinski sektor na povabilo Ksenje Perko, direktorice Mladih zmajev. Z namenom podpore vodstvenih in izkušenejših strokovnjakov v mladinskem sektorju. Kot tudi zato, ker Ksenjo iz Mladih zmajev Ksenija iz BB Consultinga navdihuje s širjenjem zavedanja, da potrebujemo voditelje, ki znajo prisluhniti sebi, so sposobni samozavedanja in samorefleksije na eni strani in na drugi strani prisluhniti sodelavcem, jih razumeti in voditi, da odgovorno rešujejo izzive vsakdana.

Dandanes se občutek negotovosti in izgubljenosti povečuje, zato je še toliko bolj ključna ljubezen, kot temeljna sila, ki nas povezuje v kakovostne odnose.

 Potrebujemo voditelje, ki znajo prisluhniti sebi, so sposobni samozavedanja in samorefleksije na eni strani in na drugi strani prisluhniti sodelavcem, jih razumeti in voditi, da odgovorno rešujejo izzive vsakdana.

 Biti voljan delati spremembe na sebi in šele potem pričakovati spremembe – to je voditeljstvo nove dobe. Biti zgled, prvi med enakimi.

 Vse premalo se zavedamo, kako povezani smo v celoto in na koliko ljudi okoli sebe vplivamo vsak dan. Kot vodje zato nosimo še večjo težo odgovornosti. In zato tudi voditelji potrebujemo buddye, ki so nam v oporo in sogovornik v preizkušnjah.

 Vsi smo eno, eno je vse. Jaz sem ti in ti si jaz… ves čas vibriramo drug z drugim.”

Ksenija Špiler Božič

POTREBUJEMO KVANTNO VODITELJSTVO

Termin kvantnega voditeljstva je uvedla prof. Danah Zohar, kvantna fizičarka in filozofinja, ki uporablja znanost za spreminjanje prihodnosti načina poslovanja. Izdala je tudi knjigo Quantum Leader, z revolucionarnim pogledom v poslovno razmišljanje in delovanje.

V današnjem svetu, ki ga zaznamujejo kaos, silovito hitre spremembe, kompleksnost in nova globalna medsebojna povezanost je potrebno razmišljati celostno, kakšen vpliv imamo na svet, drugi na nas, kakšna je naša dediščina.

Principe kvantnega voditeljstva udejanja tudi Ksenija Špiler Božič in njeno podjetje BB Consulting, v kvantni skupnosti voditeljev nove svetovne realnosti, ki s prof. Danah Zohar tudi sodeluje.

Ksenija o kvantnem pristopu pravi:

“Pri kvantnem je res pomembno, da gremo v globino, da res razumemo sebe, da je to samozavedanje načrtno delo. Da res vsak dan znova naredim neko samorefleksijo in da razumem sebe, zakaj delujem tako, kot delujem in zakaj čustvujem tako, kot čustvujem.”

KDO JE KSENIJA ŠPILER BOŽIČ?

Svoje izkušnje in modrosti nabira s tem, ko vstopa v različne odnose in izkušnje. Po študiju ekonomije se je zaposlila v gospodarstvu in po spoznanju, da se njene vrednote, predvsem pa s tem povezan način razmišljanja in delovanja, razlikujejo od takratnega delodajalca, odkorakala po svoji poti.

Med študijem osebnostnega razvoja in psihodinamike skupin se je usposobila za spretno povezovanje in uporabo sodobnih psihodinamskih šol, kot so transakcijska analiza, geštalt, realitetna terapija in neuro–lingvistično programiranje. Je certificiran NLP Coach praktik.

25 let je podjetnica, ki se sooča z različnimi dejavnostmi, industrijami in posledično z zelo različnimi ljudmi, karakterji, skratka raznolikost je nekaj kar krasi njeno delo in življenje.  Podjetništvo in raznolikost pa vodita v nepredvidljivost in bolj malo gotovosti, ki pa ji jo nudi njen majhen, a predan tim sodelavk v @BB Consulting. Skupaj želijo prispevati svoj mali košček, da bi bil ta svet boljši. Boljši za vse deležnike v podjetjih, ki BB-jev nekoliko drugačen način dela prepoznavajo kot tisto, ki obogati razmišljanje in delovanje podjetja.

V BB ekipi Ksenija predstavlja ljubezen, ki zanjo predstavlja temelj življenja in si brez nje ne predstavlja sveta. Njena strokovna področja so coachingmentorstvomotivacijavodenje in strateški HR.

Naj prišepnemo: BB pomeni Biti Boljši.

prijavi se tukaj in zdaj!

Vstopnice so omejene, na voljo do petka, 29. marca 2019 ali do zapolnitve razpoložljivih mest.

organiziramo Mladi zmaji s podporo Mreže Mama   /   info@mladizmaji.si

Ksenja Perko|2019-03-24T22:19:19+01:0019.03.2019|DELAVNICA, DOGODEK, MLADINSKO DELO, PARTICIPACIJA MLADIH, POVEZOVANJE, USPOSABLJANJE, ZMAJEVSKA BAZA|