poletje v šiški

20. in 21. junija smo študentje v sklopu projekta ŠIPK (Študentski inovativni projekt za družbeno korist) v sodelovanju z Mladimi zmaji pripeljali poletje v Šiško.

Druženje je potekalo ob različnih aktivnostih. S Katjo Jarc smo se sladkali z zdravim sladoledom in presnimi kroglicami. Mitja Benčina je za nas pripravil turnir, v katerem smo tekmovali za bonbone. Nika in Maruša iz Iskrivega izobraževanja sta poskrbeli za izdelavo oglasne deske, da bomo vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem. Adecco Slovenija je za nas pripravil karierno delavnico na temo počitniškega dela. Presajali smo tudi rožice in z njimi okrasili prenovljene prostore mladinskega centra Šiška – zahvala gre Vrtnariji in drevesnici Rajski vrt ter Cvetličarni in vrtnariji Klinc za sadike. Naučili smo se izdelovati origami in značke ter se hladili pod palmami v chill kotičku. Preizkusili smo se tudi v ročnem nogometu in ogromnem 4 v vrsto, ki nam ga je posodil SMC Kodeljevo. Da pa ob vseh aktivnostih nismo ostali lačni, nas je Pizzeria Dobra Vila počastila z okusnimi picami.

Na dnevih odprtih vrat smo lahko, poleg sodelovanja v različnih aktivnostih, več izvedeli tudi o delovanju mladinskega centra ter počitniških dejavnostih Mladih zmajev, ki potekajo vse do septembra.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi dogodka!

Avtorji novice: Študentje ekipe ŠIPK
Avtorica fotografij: Monika Ribič

Katarina Matić|2019-08-19T10:00:19+02:0009.06.2019|DOGODEK, DRUŽENJE, MLADI ZMAJI ŠIŠKA, POČITNICE, POLETNA AVANTURA|