24. plata 2019 – z nogometom proti diskriminaciji

Mladi zmaji Zalog v sodelovanju s četrtno skupnostjo Polje in Društvom DIH Enakopravni pod mavrico, številnimi prostovoljci ter partnerji, v SOBOTO, 28. septembra 2019, na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog, pripravljamo že 24. izvedbo, družabno rekreativne prireditve PLATA 2019 – Z nogometom proti diskriminaciji. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili na turnirju v malem nogometu in v metanju trojk, športnih igrah in drugih aktivnosti.

Obiskali bodo lahko ustvarjalne delavnice, se zabavali z obiskom stojnice za poslikavo obrazov, se fotografirali s polaroidom v EKO kotičku, ustvarjali trajnostne nahrbtnike, se posladkali s palačinkami iz Timove palačinkarne in se preizkusili v Lacrosse igri. Prireditev bomo začinili s plesnimi točkami sekcij šole za nastopanje BAST in z delavnicami Inštituta za Afriške študije. Društvo GUMB pa nas bo zopet razigral z zanimivimi delavnicami.

Prireditev je namenjena utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime – sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih. Dogodek je zasnovan predvsem za mlade, otroke in družine. Vstopnine ni.

Dogodek omogočajo ustanoviteljica JZ Mladi zmaji, Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino in ostali partnerji ter donatorji. Za več informacij sta vam na voljo koordinatorja v Četrtnem mladinskem centru Zalog.

Prijave na turnir so odprte, prijavite se lahko tu.

PRIJAVNICA
DOGODEK NA FB

Teja Pahor|2019-09-14T22:37:17+02:0009.09.2019|DOGODEK, MLADI ZMAJI ZALOG, ŠPORT|