NOVI ZAČETKI 20 20

Novi začetki, osrednji dogodek ČMC Črnuče, je bil letos izveden virtualno. Zaživel je v obliki štirih edicij, ki so se navezovale na štiri elemente – zemljo, vodo, zrak in ogenj.

V prvih treh edicijah smo predstavili letno kulturno-umetniško dogajanje ČMC Črnuče. Mladi, ki so z nami sodelovali preko mladinskih pobud in drugih projektnih oblik so se nam predstavili v obliki intervjujev, delanih na daljavo in s pomočjo foto in video materiala. Razkrili so svoje kulturno-umetniške strasti kot tudi pot, ki jih je pravzaprav pripeljala v Črnuče. Zaupali so nam, kaj so v preteklem letu pri Mladih zmajih ustvarjali, kaj je bilo dobro in kaj bo v letu 2021 še boljše.

Predstavili pa so se nam tudi soustvarjalci našega programa; poslovni partnerji Javnega povabila, ki so mladim pomagali do novega znanja in izkušenj na področju glasbe, plesa in gledališča kot tudi socialnih veščin.

V četrti ediciji smo predstavili delovanje drugih enot Mladih zmajev; ČMC Bežigrad, Šiška, Zalog, Ulični zmaji, DigiMC in MMC Ljuba in Drago. Nekatere enote so prikazale svoje delovanje v letu 2020, druge pa so nam razkrile načrte in program za leto 2021.

Vabljeni k ogledu Novih začetkov.

Zemlja: https://fb.watch/2Zt-cQ0rdO/
Voda: https://fb.watch/2Zu63KJSqR/
Zrak: https://fb.watch/2Zuca9EV7P/
Ogenj: https://fb.watch/2ZukF_ZQvu/

Urška Arnšek|2021-01-23T10:04:26+01:0018.01.2021|DOGODEK, MLADI ZMAJI ČRNUČE, Pregled letnega programa|