Plata – z nogometom proti diskriminaciji 2021

V Zalogu v nedeljo, 20. 6. med 11. in 19. uro zopet organiziramo vsako leto težko pričakovan in že tradicionalni dogodek Plata – z nogometom proti diskriminaciji – nogometni turnir pospremljen z bogatim spremljevalnim programom. Pri pripravi in izvedbi dogodka sodelujemo z Društvom Dih, na dogodku pa se nam bodo pridružili: Društvo Up ter projekta Prava zveza in Each one teach one z glasbeno in plesno delavnico. Z nami bo tudi ekipa našega digitalnega mladinskega centra DigiMC, prostovoljke in prostovoljci pa bodo za aktivno preživet prosti čas poskrbeli s poligonom vključenosti in pletenjem zapestnic prijateljstva. Na že 27. ponovitvi Plate ne bo manjkalo dobre družbe, glasbe in športnega vzdušja.

Nogometni turnir bo potekal med 11. in 13. uro (v starostni kategoriji do vključno 14 let) in med 13. in 19. uro (v starosti nad 14 let). Število igralcev 4 plus 1. Maksimalno število igralcev na ekipo je 7. Plačilo: 10 € na prijavljeno ekipo. Več informacij o nogometnem turnirju in prijavnica je dostopna na povezavi. Prijave se zaprejo ob zapolnjenih mestih oz. najkasneje v soboto, 19. 6. ob 15h.

Dodatne informacije in prijavnica: forms.gle/AeHuoxLvaPoE8jAz6

Sofinancerja programov Mladih zmajev sta ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in Urad Republike Slovenije za mladino.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi aktivnosti v primeru poslabšanja epidemiološke slike ali zaostritve ukrepov za zajezitev širjenja okužbe z novim virusom SARS-COV-2 s strani Vlade RS.

Nina Centa|2021-06-03T10:22:34+02:0002.06.2021|AKTIVNO DRŽAVLJANSTVO, DRUŽENJE, MLADI ZMAJI ZALOG, ŠPORT|