Z velikim veseljem zaključili dobrodelni projekt: Misija Človek

Mladi zmaji smo se letos v sklopu Veselega zmajevanja pridružili dobrodelnemu projektu Misija Človek: z’ Goričkega v Piran. Projekt, ki ga vodijo mladi iz Gimnazije Celja, v sodelovanju z Mladinskim centrom Celje, je namenjen ozaveščanju o pomanjkanju in ranljivih skupinah, ki jih med tempom trenutnega življenja velikokrat pozabimo. V ta namen smo se projektu pridružili tudi zmaji in v mladinskih centrih zbirali trajno obstojno hrano, šolske potrebščine, čistila ter hrano za živali.

Odziv je bil več kot fantastičen! Mladi zmaji smo presrečni, da je naša beseda segla skoraj vsak kot Ljubljane in da nam je uspelo zbrati ogromno potrebščin in materialov.

16. decembra so nas obiskali naši partnerji iz Mladinskega centra Celje. Skupaj smo obiskali vse četrtne mladinske centre Mladih zmajev, pokramljali in pospravili materiale, ki bodo kasneje letos romali do društev in organizacij, ki jih bodo koristno porabile za zagotavljanje podpore tistim, ki jo trenutno najbolj potrebujejo.

Mladi zmaji bi se tako radi iz vsega srca zahvalili vsem, ki ste prispevali k zbiralni akciji, delili naše objave ter nas tako ali drugače podpirali. Med najbolj zaslužnimi bi se seveda radi zahvalili Kristjanu Vebru, ki nas je povabil k sodelovanju ter Mladinskemu centru Celje, Gimnaziji Celje in podjetju A2S za fantastično koordiniran projekt. Zahvala gre tudi vsem koordinatorjem Mladih zmajev, ki so vneto nagovarjali mlade in ostale deležnike skupnosti, mladim, ki so stali z nami v projektu in pomagali širiti glas o naši zbiralnici ter študentom in študentkam Pedagoške fakultete in Vrtcu Miškolin (enota Zajčja Dobrava), ki so prispevali levji nabranih potrebščin in materialov.

Hvala, ker ste tako srčni! Hvala, ker vam je mar!

Nejc Benčič|2021-12-24T17:32:05+01:0024.12.2021|MISIJA ČLOVEK, PROJEKT, SOLIDARNOST, VESELO ZMAJEVANJE|