Mladi zmaji vabimo k soustvarjanju programa v letu 2022.

Iščemo organizacije, društva, posameznike, ki želijo z nami soustvarjati program, in mladim zagotoviti možnost razvoja in podpore. Soustvarjanje programa pomeni prilagajanje programa glede na dejanske potrebe javnega zavoda. Prijavitelj glede na ugotovitve predstavljene v prijavi, izvede program, ki pa ga časovno, krajevno ter po potrebi tudi vsebinsko prilagodi glede na potrebe in izzive mladih v MOL.

Cilj JAVNEGA POVABILA je s pomočjo programa mladim iz območja MOL zagotoviti možnost razvoja in podpore na njihovi poti samostojnosti. Zagotoviti želimo program, aktivnosti in dodatne priložnosti za aktivno participacijo mladih, zato vabimo vse zainteresirane, da se prijavijo v okviru tega povabila k sodelovanju.

Vabljeni k ogledu vabila, kjer lahko poiščete natančne informacije o postopku. Na vsa vprašanja v zvezi z javnim povabilom bomo odgovorili sproti oz. bomo na njih odgovorili v najkrajšem možnem času.

Razpisno dokumentacijo, prijavnico, ter ostale informacije najdete tukaj: www.mladizmaji.si/mladi-zmaji/pridruzi-se/povabilo-soustvarjanje-programa-2022-1/

Kaja Vuk|2022-03-16T20:37:23+01:0003.02.2022|PROGRAM, PROJEKT, RAZPISI|