Sanjaj svoje mesto – posvet in druženje

Pridružite se vozlišču prihodnosti

Vabljeni na lokacijo nekoč stanovanjskega dela tovarne sladkorja! V štirih nadstropjih, na 2000m2 površine, v središču Ljubljane, nastaja vozlišče prihodnosti. Prostor, katerega gonilna sila so mladi.

Vabljeni v četrtek, 1. septembra, od 17h do 20h, na javni posvet in druženje v in pred Galerijo Cukrarna.

Mladi zmaji smo navdušeni, da nam je zaupana izjemna priložnost, da oblikujemo skupnost in program prostora v centru mesta. Svoj dom bo v njem našel tudi Mestni inkubator, kjer mladi snujejo, načrtujejo in uresničujejo ideje v in za mesto.

Postanite del Mestnega inkubatorja! Na javnem posvetu in druženju bomo izmenjali poglede, ideje, potrebe in razmisleke o tem, kako oblikovati program in skupnost, kjer lahko mladi uresničujejo svoje ideje, živijo skupnost in sanjajo ter soustvarjajo svoje mesto.

Če vas notranji klic žene k soustvarjanju prihodnosti, kjer sta pomembna sočutje in skupnost, vam že zdaj odpiramo vrata in vas srčno vabimo, da se snidemo na prvi šolski dan.

Potek dogajanja:

17h – 18h: Posvet o Mestnem inkubatorju v novonastajajočem prostoru in skupnosti  v centru mesta

18h – 20h: Druženje in kulturni program v izvedbi Idejalistk in Idejalistov različnih generacij

P.S.:

Novonastjajoča prostor in skupnost v centru mesta se bosta razprostrla na 2000m2. Stavba s trenutnim imenom Palača Cukrarna bo prenovljena v letu 2023, začetek programa je načrtovan za leto 2024.

Spoznajte vozlišče prihodnosti in postanite del njegove sedanjosti.

Sanjajmo svoje mesto skupaj.

Mestni inkubator

Mestni inkubator|2022-08-16T08:53:10+02:0016.08.2022|DELAVNICA, DRUŽENJE, KULTURA, MESTNI INKUBATOR, POSVET, PROGRAM|