Sleepover na busih

Letošnje poletje smo prvič 24 ur preživeli v družbi naših najljubših avtobusov – MMC Ljuba in Drago in SC Borc. Aktivnost je potekala na Cesti španskih borcev v Kašlju.

Bil je julijski poletni dan, ko smo se z mladimi zbrali na skupnostnem centru Borc, ki sicer slovi po terasi z najlepšimi sončnimi zahodi daleč naokoli. Zavetje dveh avtobusov, roza strehe, nove urbane kuhinje in mehkih blazin je že tekom leta s strani mladih kar klicalo po prespanju. In ni nam preostalo drugega, kot da željo uresničimo!

Skupinske aktivnosti za dvig vzdušja, priprava skupnostne večerje in pena party. Ja, lesena terasa ni služila samo za sončne zahode, ampak je bila super tudi za sušenje premočenih oblečil. Kaj drugega pa se počne na vroč in dolg poletni dan, kot pa šprica z vodnimi pištolicami? Smo se pač odločili, da je nujno ohranjati otroka v sebi.

Za zaključek dneva pa freestyle nastop dveh perspektivnih raperjev –  UM&Kuna show. Nato pa spanje. Nekateri v spalkah pod zvezdami, spet drugi na Ljubi in Dragu ali pa na Borcu. Prostora je bilo dovolj.

Zjutraj je mlade pričakal zajtrk, potem pa skok v Ljubljanico. No, bolje rečeno skok v kajake v spremstvu Kajak Kanu kluba Ljubljana. Rečemo lahko le, da smo bili, kljub dobremu veslanju, na koncu vsi mokri. 😉

Naslednje leto pa spet!

Evelin Radulović|2022-08-30T20:42:07+02:0030.08.2022|BORC, LJUBA IN DRAGO|