Čustvovanje skozi ustvarjanje

Novo šolsko leto tvoji vsakodnevni izzivi pa ostajajo isti? Nisi čisto prepričan-a kaj bi s sabo in kako se lotiti tega občutka, ki ga nosiš v sebi? Se želiš izraziti pa ne veš kako?

Pri Mladih zmajih ti ponujamo možnost, da se izraziš s pomočjo ustvarjanja.

Naša prostovoljka in študentka/absolventka Pedagoške fakultete, smer pomoč z umetnostjo, Daša Štrbenc je zasnovala projekt Čustvovanje skozi ustvarjanje, kjer bodo likovno – ustvarjalne delavnice posebej namenjene sprostitvi in pogovoru, ki temeljijo na zakonitostih art terapije.

V mirnem in varnem okolju si bomo ustvarili prijetno vzdušje in se pogovarjali o čustvih, počutju in ostalih poljubnih temah. Delavnice so namenjene tistim, ki želijo odkriti nove načine sprostitve ob ustvarjanju ter se pri tem pogovarjati o svojih izzivih, čustvih, občutkih, doživetjih… V skupini si bomo upali zgraditi nove prijateljske vezi in gradili na zaupanju.

Delavnice bodo potekale od druge polovice septembra do prve polovice novembra, vsak ponedeljek v prostorih mladinskega centra Šiška na Tugomerjevi 2. Srečanja bodo potekala v večernem času, od 19. do 20:30. Zaradi zagotavljanja prijetnega vzdušja med udeleženci je število mest v skupini omejeno. Vabljen-a k izpolnitvi prijavnice preko spletne povezave in da se nam pridružiš na našem čutno – ustvarjalno popotovanju.

PRIJAVA
Daša Štrbenc|2022-09-12T20:57:35+02:0006.09.2022|DELAVNICA, DRUŽENJE, USTVARJALNOST|