Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

17. 10. | 19:00 - 20:30 | 0 €

Čustvovanje skozi ustvarjanje

Novo šolsko leto tvoji vsakodnevni izzivi pa ostajajo isti? Nisi čisto prepričan-a kaj bi s sabo in kako se lotiti tega občutka, ki ga nosiš v sebi? Se želiš izraziti pa ne veš kako?

Pri Mladih zmajih Šiška smo v ta namen  prvič ponudili likovno – ustvarjalne delavnice posebej namenjene sprostitvi in pogovoru, ki jih vodi prostovoljka Daša Štrbenc, absolventka Pedagoške fakultete, smer pomoč z umetnostjo.

Delavnice so namenjene tistim, ki želijo odkriti nove načine sprostitve ob ustvarjanju ter se pri tem pogovarjati o svojih izzivih, čustvih, občutkih in doživetjih.

V skupini si bomo upali zgraditi nove prijateljske vezi in zaupanje, dobrodošle so nove pogovorne teme in likovno izražanje ne glede na stopnjo sposobnosti. Srečanja bodo potekala vsak ponedeljek do prve polovice novembra. Zaradi zagotavljanja prijetnega vzdušja med udeleženci je število mest v skupini omejeno.

Delavnice so namenjene udeležencem-kam do 29. leta starosti.

Vabljen-a k izpolnitvi prijavnice preko spletne povezave in da se nam pridružiš na našem čutno – ustvarjalnem popotovanju.

Prijavnica: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYpYat1-XoAAUP1OYTCHsdpqRtEpHPrOw5CsFNjEd0hSjb2A/viewform?usp=pp_url

—-

Daša Štrbenc je obiskovala gimnazijski program na srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, diplomirala pa je iz likovne pedagogike na pedagoški fakulteti v Ljubljani. Trenutno zaključuje magisterij iz pomoči z umetnostjo na pedagoški fakulteti v Ljubljani in dela kot prostovoljka v mladinskem centru Šiška.

PODROBNOSTI

Datum
17. 10.
Čas
19:00 - 20:30
Oznake dogodka
DELAVNICA, POGOVOR, USTVARJALNOST

LOKACIJA

mladi zmaji šiška
Tugomerjeva 2, Ljubljana

ORGANIZATOR

mladi zmaji šiška