Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

27. 06. - 12. 08. | 0 €

Hit betona

Glasbeni Natečaj Hit betona za mlade avtorje odpiramo že tretje leto. Natečaj bo potekal med 27. junijem in 12. avgustom.

Kategorije natečaja:

  • najboljša skladba glasbene skupine, katere člani so stari do 18 let;
  • najboljša skladba glasbene skupine, katere člani so stari med 18 in 29 let;
  • najboljša skladba glasbene skupine, katere članice so ženske stare do 29 let;
  • najboljše besedilo izpod rok mlade osebe med 10. in 29. letom.

K sodelovanju vabimo glasbene skupine, kantavtorje in kantavtorice, pevke in pevce, ki želijo svojo avtorsko glasbo predstaviti širši publiki. Naprošamo, da skladbo posnamete v domači produkciji (s telefonom) in jo najkasneje do 12. avgusta pošljete na cmccrnuce@mladizmaji.si (prispevke pošljite preko wetransfer.com), avtorji besedil storite enako.

Nagrada za zmagovalca prvih treh kategorij je snemanje skladbe v studiu Basement, nagrada za najboljše besedilo pa priprava aranžmaja za pesem. Strokovna žirija bo iz vsake kategorije izbrala tri finaliste, ki se bodo v akustični preobleki 26. avgusta predstavili na Festivalu Biti mlad je zakon, v organizaciji Mladih zmajev Bežigrad.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav ali zaostritve ukrepov za zajezitev širjenja okužbe z novim virusom SARS-COV-2 s strani Vlade RS.

PODROBNOSTI

Start
27. 06.
Konec
12. 08.
Oznake dogodka
GLASBA, KONCERT, NATEČAJ

LOKACIJA

mladi zmaji črnuče
Dunajska 367, Ljubljana

ORGANIZATOR

mladi zmaji črnuče