Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

23.09.2021 | 16:00 - 19:00 | 0 €

Neo Plata 2021

Neo Plata 2021 v Zalog prinaša športne popoldneve

FAIR PLAY
četrtek, 23. 9. med 16. in 19. uro

V ospredje prvega dne postavljamo fair play, saj je pri izvedbi športnih aktivnosti le ta še kako pomemben. Raziskovali ga bomo skozi oči mladih in ozaveščali pomen športnega vedenja na igrišču. Mladi se bodo lahko preizkusili v košarkarskih in nogometnih izzivih in si s sodelovanjem priigrali lepe nagrade. Na obisk bo prišla tudi umetniška skupina LJUD in popestrila druženje na Plati.

FURAM ZELENO
petek, 24. 9. med 16. in 19. uro

Kolikokrat pomislimo, kakšen ogljični odtis puščamo za seboj z izbiro prevoza? Mladi so nam pri tem vsekakor lahko za zgled, saj jih lahko večinoma vidimo na BMX kolesih, skirojih in rolkah. Tudi petkovo športno popoldne bo v ospredje postavilo omenjena prevozna sredstva. Od 16. ure dalje boste lahko preizkusili različne klančine in druge elemente, ki jih bo na Plato pripeljala slovenska skaterska firma Lip Ramps. Z nami bosta tudi Ljuba in Drago, ki za vas pripravljata zabaven izziv.

MLADOST
sobota, 25. 9. med 14. in 18. uro

Sobota je za mladost – obdobje, ko nam ni nikoli dolgčas, ko je vse mogoče in ko je meja le nebo. Ta dan posvečamo športnim aktivnostim, ki niso čisto vsakdanje in se bo morda kdo od mladih z njimi srečal prvič. V vsakdan mladih bo prinesla nekaj novega. No, saj prav to je bistvo NEO Plate. Na Ljubi in Dragu bo odmevalo Pet lepih besed, na igrišču pa – pridite in boste videli.

Novost: VIRTUALNI IZZIV NEO PLATE 2021

Se nam ne boste uspeli pridružiti na športnih popoldnevih? Vseeno ste lahko del Neo Plate 2021.

Vabimo vas k sodelovanju v virtualnem izzivu, kjer lahko pokažete svoj najboljši nogometni trik – več informacij o sodelovanju najdete na povezavi:

Prijavnica za sodelovanje na virtualnem izzivu Neo Plata 2021: forms.gle/DghTpC9Ra2FPBs2dA

PODROBNOSTI

Datum
23.09.2021
Čas
16:00 - 19:00
Oznake dogodka
DRUŽENJE, ŠPORT

LOKACIJA

Igrišče Plata
Cerutova ulica 9
Ljubljana, 1000

ORGANIZATOR

mladi zmaji zalog