Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

04. 07. - 10. 07. | 61 €

Pustolovski tabor: “Pot pod noge”

Sredi vročega poletja nate čaka osvežujoča pustolovščina v neokrnjeni naravi!

Mladi zmaji in Društvo GAHA Slovenija te vabimo na 7-dnevni pustolovski odklop v objem gozdov Jelovice ter rek Save in Sore.

4. julija se dobimo na Železniški postaji, kamor se 10. julija tudi vrnemo.

Prve štiri dni tabora bomo preživeli na tabornem prostoru na Taležu. Preizkusili se bomo v teambuilding aktivnostih, uživali v razgledih na Gorenjsko, kurili veličastne ognje, pilili orientacijske veščine, se predajali dobrotam iz kotlička in kopali v reki Savi.

Nato sledi izziv! Pot pod noge – podali se bomo na tridnevno odpravo, ki jo bomo zaključili v grajski Škofji Loki z osvežilnim skokom v Soro!

Prispevek: 61 EUR
Starost: 14–19 let

Prijava poteka preko spleta.

Dovolilnico izpolnite in jo najkasneje do ponedeljka 30. junija pošljite na e-naslov: pocitnice@mladizmaji.si ali osebno prinesite v enega izmed naših mladinskih centrov.

Najkasneje do 30. junija izpolnite in pošljite ali osebno oddajte tudi izjavo za mladoletne oziroma polnoletne udeležence.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav ali zaostritve ukrepov za zajezitev širjenja okužbe z novim virusom SARS-COV-2 s strani Vlade RS.

PODROBNOSTI

Start
04. 07.
Konec
10. 07.
Cena
61 €
Oznake dogodka
DRUŽENJE, ŠPORT, TABOR, USPOSABLJANJE
Spletna stran
https://fb.me/e/2x3THEzsZ

LOKACIJA

Talež