Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

13. 10. | 15:00 - 19:00 | 0 €

Šiškarska ARTišnica

DOGODEK Navigation

Četrtki so zopet rezervirani za umetnost v ČMC Šiška. Z novo mentorico, Dašo Štrbenc, bomo spoznali nekatera moderna likovna obdobja in se preizkusili v različnih eksperimentalnih likovnih tehnikah.

Na delavnicah se bomo zabavali in ustvarjali. Vabljeni vsi, ki si želite podrobneje raziskati določene umetniške smeri in ki si želite ustvarjali v prijetnem vzdušju ter dobri družbi. Se vidimo v  ČMC Šiška na čisto norih ustvarjalnih delavnicah!

Z likovnimi delavnicami bomo nadaljevali z grajenjem stebra umetnosti in umetniškega izraza naših uporabnikov. Srečanja bodo potekala do prve polovice novembra. Organizirali bomo tudi razstavo vseh del, ki bodo nastala v Šiškarski ARTišnici in dali možnost vsem mladim umetni – kom/cam, da predstavijo svoje na novo pridobljene umetniške veščine.


Daša Štrbenc je obiskovala gimnazijski program na srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, diplomirala pa je iz likovne pedagogike na pedagoški fakulteti v Ljubljani. Trenutno zaključuje magisterij iz pomoči z umetnostjo na pedagoški fakulteti v Ljubljani in dela kot prostovoljka v mladinskem centru Šiška.

PODROBNOSTI

Datum
13. 10.
Čas
15:00 - 19:00
Oznake dogodka
DELAVNICA, USTVARJALNOST

LOKACIJA

mladi zmaji šiška
Tugomerjeva 2, Ljubljana

ORGANIZATOR

mladi zmaji šiška