Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

18. 07. - 22. 07. | 76 €

USTVARI FILM: Multimedijski tabor v naravi

Med 18. in 22. julijem bomo Mladi zmaji s Socialno akademijo odkorakali v svet filma, narave in duševnega zdravja. V objemu narave bomo snemali kratke filme in se naučili vseh veščin, ki so potrebne za nastanek filma – od scenarija in zgodborisa do snemanja in montaže. Tabor se bo v petek 22. julija zaključil s svečano premiero vseh nastalih kratkih filmov.

Skupaj z mentorico Nejo Tekavec, bomo vsak dan pripravljali zdrave obroke in se tako opolnomočili s področja uravnotežene in pestre prehrane. Neja bo tudi vodila delavnice o samopodobi, čuječnosti in ozaveščala mlade o motnjah prehranjevanja.

Mentorica za film, Hanna Szentpeteri, nam bo predala svoje znanje o zgodovini slovenskega filma, tri delni scenaristični strukturi, scenaristike, zgodborisu, snemanju, kadriranju, montaži in filmski režiji.

Prispevek: 76 EUR
Starost: 13–18 let

Lokacija tabora: Vas Kovk, Col v koči Praprot

Prijava poteka preko spleta in je možna do 5. julija.

Dovolilnico in Soglasje o obdelavi osebnih podatkov izpolnite in ju najkasneje do 8. julija pošljite na e-naslov: pocitnice@mladizmaji.si ali osebno prinesite v enega izmed naših mladinskih centrov.

Najkasneje do 8. julija izpolnite in pošljite ali osebno oddajte tudi izjavo za mladoletne oziroma polnoletne udeležence.

PODROBNOSTI

Start
18. 07.
Konec
22. 07.
Cena
76 €
Oznake dogodka
DELAVNICA, TABOR

LOKACIJA

Koča Praprot
Kovk 13
Col, 5273