Loading dogodki

« All dogodki

28. 04. | 17:00 - 19:00 | 0 €

Zgodba, moja genialna prijateljica


foto: Studio Pavšič

Ob branju izbranih proznih odlomkov in pesmi iz izvirnega ter prevodnega leposlovja bomo iskali vzgibe za lastne literarne utrinke, pri tem pa osvajali proces pisanja z namenom pridobivanja orodij za samorefleksijo.

Pisanje je namenjeno vsem, saj izboljšuje naše splošno počutje in priskrbi kanal za odvod misli in čustev. Če smo si od nekdaj želeli pisati (pa naj bo to karkoli) in tega še nismo storili, želja ne bo izginila in naša potreba po pisanju ne bo izpuhtela. Naše zgodbe ne gredo kar stran – želijo biti povedane, četudi so namenjene samo nam samim, da življenje vidimo v jasnejši luči. Skozi pisanje se lahko naučimo brati lastno življenje, tako kot se preko branja knjig povežemo z drugimi in spoznamo, da so naše težave univerzalne in da v svojem doživljanju sveta nismo sami.

Delavnico bo vodila večkrat nagrajena pisateljica, mag. Nataša Konc Lorenzutti, ki je med drugim za roman Bližina daljave prejela nagrado svetlobnica. Štirinajst let je poučevala igro in govor na gledališko‑filmski smeri umetniške gimnazije v Novi Gorici, zdaj pa zopet deluje kot samostojna ustvarjalka na področju kulture.

Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu patricija.fasalek@gmail.com.

PODROBNOSTI

Datum
28. 04.
Čas
17:00 - 19:00
Oznake dogodka
DELAVNICA
Spletna stran
https://www.facebook.com/events/296258188499780/

LOKACIJA

na spletu

ORGANIZATOR

mestni inkubator