Loading dogodki

« All dogodki

Ta dogodek je potekel

31. 05. | 17:00 - 20:00 | 0 €

Zin kot arhiv: Delavnica 2

Vabljeni na delavnico izdelovanja zinov, ki jo bosta vodili umetnici Nina Goropečnik in Rea Vogrinčič. Na delavnici boste pobliže spoznali arhiv njunega skupnega projekta z naslovom Pita Projekt. Arhiv bo služil kot izhodišče za izdelavo zinov. Umetnici želita približati vsebino projekta širši publiki in vzpostaviti dialog z udeleženci.

Pita Projekt je platforma namenjena razstavljanju in raziskovanju lastne prakse in sistema, preko katere se oblikuje premislek o razmerju med umetniškim delom, delovnim prostorom in razstavnim kontekstom. Več o projektu.

PRIJAVA

Delavnica je brezplačna, število prijav je omejeno. Delavnica je namenjena mladim od 16. leta dalje.

Prijave sprejemamo na elektronsko pošto goropecnik.nina@gmail.com zadeva: ZIN DELAVNICA 2

Ob prijavi navedite svoje IME in PRIIMEK

*Kaj je ZIN

Oznaka zin ali fanzin je skovanka, nastala iz angleških besed fan (ljubitelj, oboževalec) in magazine (revija). Zin je ročno izdelan časopis, ki običajno izide v nekaj deset ali sto primerkih z nizkimi produkcijskimi stroški. V ozadju zina je običajno posameznik ali majhna skupina, ki želi opozoriti javnost na neko družbeno temo.

Projekt je podprt in financiran s strani Mestnega inkubatorja (Mladi zmaji) v sodelovanju z Galerijo Alkatraz, KUD Mreža.

Vizualija: Aja Vogrinčič

PODROBNOSTI

Datum
31. 05.
Čas
17:00 - 20:00
Oznake dogodka
DELAVNICA, DIALOG, UMETNOST
Spletna stran
https://www.facebook.com/events/1105804266649263

LOKACIJA

mladi zmaji bežigrad
Vojkova 73, Ljubljana