basement

Prostovoljci in aktivni mladi v mladinskem centru Mladi zmaji Črnuče smo zagnali Basement , da lahko še več mladih pridobi izkušnje na področju organizacije dogodkov, promocije, ozvočenja, grafičnega oblikovanja, dela z mladimi prek izvajanja delavnic in drugih aktivnosti.

mnogo muske in kulture za konec tedna ter naprej

Program Basementa delamo skupaj in obsega različne razstave, delavnice, koncerte različnih zvrsti glasbe in ostale aktivnosti, ki zanimajo naše sovrstnike in prebivalce črnuške četrtne skupnosti in Ljubljane. Da se dogaja za konec tedna! Pa da Basement postane prepoznaven projekt na področju mladih in kulture na lokalni ter državni ravni. Pa da bo bogatil ponudbo aktivnosti, dogodkov, delavnic in festivalov ter postal prepoznaven na mednarodni ravni z mladinskimi tabori in mednarodnimi izmenjavami. Vse to!

Basement ima tudi glasbeni studio, ki smo ga zgradili mladi sami, je popolnoma opremljen in ga oddajamo glasbenim skupinam in posameznikom za vaje ter snemanja.

Če imaš med 15. in 29. let, te zanima kultura in si želiš sodelovati v mladi ekipi, polni zagona in dobre volje, pridi, veseli smo novih moči.

fb: basementmladizmaji
ig: basementmladizmaji

KONTAKT

Denis Mauko
051 659 028
denis.mauko@mladizmaji.si

Urška Arnšek
051 659 023
urska.arnsek@mladizmaji.si