vabilo k soustvarjanju programa javnega zavoda mladi zmaji 2020

Mladi zmaji vabimo k soustvarjanju programa v letu 2020.

Drugi rok za prijavo je 20. 12. 2019 do 12. ure, tretji rok pa 20. 1. 2020 do 12. ure.

Prijave prispele na drugi rok bomo odpirali 30. 12., v kolikor bodo ostala sredstva pa bomo prijave prispele v tretjem roku odpirali 30. 1. 2019. Oboje rezultate bomo objavili v najkrajšem možnem času (rezultati drugega roka bodo objavljeni pred morebitnim info dnevom).

V kolikor bodo v drugem roku ali v tretjem roku sprejeti projekti prejeli vsa sredstva, namenjena soustvarjanju programa JZMZ v letu 2020, se prijav po tem datumu do naslednjega vabila (ki bo čez leto dni) ne bo več odpiralo oz. bodo prijave zavrnjene. Skrajni rok za prijavo na vabilo pa je 30. 8. 2020 oz.,
kot že omenjeno, do porabe sredstev.

Posamezno prijavo morate v celoti podpisano, skupaj z ustrezno dokumentacijo, poslati na jp@mladizmaji.si.

Vabljeni k ogledu vabila kjer lahko poiščete natančne informacije o postopku. Na vsa vprašanja v zvezi z javnim povabilom bomo odgovorili sproti oz. bomo na njih odgovorili v najkrajšem možnem času oz. do 5 dni pred rokom odpiranja prijav, ko na vprašanja ne odgovarjamo več do naslednjega roka odpiranja prijav.

Besedilo, ki ga priložite kot dodatno besedilo NE UPOŠTEVAMO, v kolikor ne gre za konkretne dokaze za izkazovanje potreb mladih, ki jih priložite kot dokaz pri utemeljevanju programa.

ARHIV JAVNIH POVABIL K SODELOVANJU PRI PROGRAMU MLADIH ZMAJEV: