vabilo k soustvarjanju programa javnega zavoda mladi zmaji 2021

Mladi zmaji vabimo k soustvarjanju počitniškega programa v letu 2021.

Iščemo organizacije, društva, posameznike, ki želijo z nami soustvarjati počitniški program, in mladim zagotoviti možnost razvoja in podpore. Soustvarjanje programa pomeni prilagajanje programa glede na dejanske potrebe javnega zavoda. Prijavitelj glede na ugotovitve predstavljene v prijavi, izvede program, ki pa ga časovno, krajevno ter po potrebi tudi vsebinsko prilagodi glede na potrebe in izzive mladih v MOL.

Cilj JAVNEGA POVABILA je s pomočjo počitniškega programa mladim iz območja MOL zagotoviti možnost razvoja in podpore na njihovi poti samostojnosti. Zagotoviti želimo program, aktivnosti in dodatne priložnosti za aktivno participacijo mladih, zato vabimo vse zainteresirane, da se prijavijo v okviru tega povabila k sodelovanju.

Vabljeni k ogledu vabila, kjer lahko poiščete natančne informacije o postopku. Na vsa vprašanja v zvezi z javnim povabilom bomo odgovorili sproti oz. bomo na njih odgovorili v najkrajšem možnem času.

Posamezno prijavo morate v celoti podpisano, skupaj z ustrezno dokumentacijo, poslati na jp@mladizmaji.si.

Besedilo, ki ga priložite kot dodatno besedilo NE UPOŠTEVAMO, v kolikor ne gre za konkretne dokaze za izkazovanje potreb mladih, ki jih priložite kot dokaz pri utemeljevanju programa.