PRIJAVNICA NA IZLET

[ninja_form id=2]

SPLOŠNI POGOJI

PRIJAVE

Prijave na aktivnosti Mladih zmajev zbiramo preko spletne prijavnice do zasedenosti prostih mest. Pridružujemo si pravico do zaprtja posameznega termina ob zapolnitvi plačanih prijav oziroma do odpovedi aktivnosti v primeru premalo prijav ali neprimernih vremenskih razmer. Prijava je zaključena ob oddaji spletne prijave in plačilu računa.

PLAČILO

V okviru spletne prijave se odločite za način plačila. V kolikor se odločite za plačilo po položnici, vam bomo na naslov plačnika poslali račun s plačilnim nalogom, ki ga prosim poravnajte najkasneje 5 dni pred pričetkom aktivnosti. Najkasneje 5 dni pred pričetkom aktivnosti, se morate oglasiti v enem izmed ČMC-jev, če ste se odločili za plačilo v posameznem centru. Vse cene so subvencionirane in predstavljajo 30% polne cene.

ODPOVED

V primeru odpovedi udeležbe več kot 3 dni pred izbranim terminom plačniku povrnemo 60% prispevka za udeležbo. V primeru odpovedi udeležbe manj kot 3 dni pred izbranim terminom se prispevka za udeležbo ne povrne, razen v izjemnih primerih (obvezno je uradno potrdilo). Koordinator aktivnosti Javnega zavoda Mladi zmaji ima pravico, da prijavljenega udeleženca ne vključi v aktivnosti, v kolikor se izkaže, da podatki na prijavnici niso resnični. V tem primeru so starši oz. skrbniki dolžni poskrbeti za mladostnika. Vsak udeleženec mora najkasneje do pričetka aktivnosti prinesti podpisano dovoljenje staršev (dobite ga tudi skupaj s položnico).

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi posamezne aktivnosti v primeru premajhnega števila prijav.

DODATNE INFORMACIJE

V primeru dodatnih vprašanj o počitniškem programu, vam bomo z veseljem odgovorili. Kontaktirate nas lahko preko e-pošte info@mladizmaji.si in telefona 051 659 027 (Katarina Matić).